Onder het kwaliteitsmerk Advanta biedt Limagrain Nederland een ruim assortiment grassen en veldbloemen voor recreatie, sport en infrastructuur. Als onderdeel van de mondiale landbouw- en groentengewassenveredelaar Groupe Limagrain zetten wij ons dagelijks in voor ras- en gewasontwikkeling die zorgt voor nóg betere prestaties.

Vanuit onze vestiging in Rilland (Zeeland) werken we aan de ontwikkeling, vermarkting en verkoop van landbouwgewassen en zaden voor de groensector. 

 

Onderdeel van Groupe Limagrain

Ons moederbedrijf is Groupe Limagrain. Deze Franse coöperatie werd in 1942 opgericht door een aantal boeren in de Limagne. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een top-5 speler in de wereld en marktleider in Europa. Wereldwijd heeft het bedrijf ruim 9.500 medewerkers in 39 landen, verkoop in meer dan 100 landen en een omzet van bijna 2 miljard euro. Jaarlijks investeert Groupe Limagrain 13 procent van haar omzet in de ontwikkeling van nieuwe rassen.

Werken bij Advanta

Werken bij Advanta is veel meer dan een carrière. Bij ons werk je elke dag opnieuw aan de landbouw van morgen, aan continue gewasverbetering en daarmee aan de continuïteit van onze onderneming. Onze medewerkers voelen zich verbonden met de natuur en planten, en zoeken steeds naar het creëren van waarde door het verbeteren van planten. Lees meer over werken bij Advanta.