Magento Commerce

Advanta Seeds levert voor elk groenvraagstuk een oplossing: zaaizaden van de allerhoogste kwaliteit met deskundige advisering en begeleiding van experts. Voor professionele gebruikers van graszaden en bloemen/kruidenmengsels is Advanta al sinds 1879 de betrouwbare partner.

Als onderdeel van Limagrain, een wereldwijd actieve coöperatieve groep in de veredeling van landbouw- en groentengewassen, kunnen we steunen op een enorme kennis en expertise. Met drie gedreven groenspecialisten delen we die kennis met onze klanten, met altijd als doel: een perfect resultaat van uw groenproject.

Advanta zaaizaden zijn verkrijgbaar bij onze dealers >

 

Advanta Seeds & Limagrain

Advanta Seeds maakt deel uit van Limagrain Nederland. Op ons researchbedrijf in de Zeeuwse polder (Rilland) werken we met meer dan 100 bevlogen collega's aan de ontwikkeling en vermarkting van gewassen en zaadmengsels voor de landbouw en de groensector. 

Ons moederbedrijf is de Franse coöperatie Limagrain. Vandaag nog altijd een boeren-coöperatie en een van de leidende veredelingsbedrijven in Europa en wereldwijd. Jaarlijks investeert Limagrain ruim 17% van de omzet in research. We zijn actief in de gehele keten: van veredeling, zaaizaadproductie tot verwerking en afzet van grondstoffen en eindproducten uit onder meer graan. 

Bekijk onze Nederlandse activiteiten in onze bedrijfsvideo: 


Persoonlijk advies op maat

Bij Advanta geloven we in de combinatie van topkwaliteit producten met daarbij persoonlijk advies op maat. Onze experts Job, Jan en Mark gebruiken hun ruime ervaring, kennis en inzichten vanuit ons researchbedrijf om klanten te ondersteunen in de mengselkeuze en het gebruiken van onze gras- en bloemenmengsels. Een geslaagd groenproject begint immers met de juiste keuzes. 

Ook na het zaaien staan onze specialisten voor u klaar. We gaan niet voor de korte termijn maar investeren in duurzame relaties, zodat we samen de leefwereld groener, biodiverser en prettiger om in te leven en recreëren maken.

Naar contactgegevens van Job, Jan en Mark >


Onze kernwaarden

We ontzorgen onze klanten

Wie kiest voor Advanta, kiest voor betrouwbaarheid. Veldbeheerders, hoveniers, graszodentelers, openbaar groen beheerders, aannemers en nog veel meer groenprofessionals vertrouwen op Advanta voor een optimale slaging van hun groenprojecten. We denken met u mee en staan ook bij vragen na het zaaiwerk paraat met advies op maat.

Voor elk groenvraagstuk een oplossing

De groensector is dynamisch, uitdagingen en wensen zijn continu onderhevig aan veranderingen vanuit beleid, de maatschappij en de weersomstandigheden. Bij Advanta spelen we hier op in en bieden we voor elk groenvraagstuk een oplossing. We ontwikkelen ons zeer uitgebreide assortiment graszaadmengsels en bloemen/kruidenmengsels voortdurend en bieden daarnaast oplossingen op maat.

Onderdeel van de coöperatie Limagrain

Met trots maakt Advanta onderdeel uit van Limagrain: een Franse coöperatie van 1.500 boeren-aandeelhouders. Limagrain is wereldwijd actief in veredeling en vermarkting van tal van land- en tuinbouwgewassen, de productie van zaaizaden en verwerking van grondstoffen. 

Meer weten over Limagrain? Bekijk de website >

Sinds 1879 maken we de wereld groener en biodiverser

Advanta heeft een rijke historie die al in het jaar 1879 begon, toen Daniel Johannes van der Have zijn bedrijf startte. Van der Have groeide uit tot een succesvol internationaal veredelingsbedrijf en kreeg al in 1956 het predicaat Koninklijk. Na diverse overnames is Advanta Seeds sinds 2005 onderdeel van Limagrain.