De inschrijving voor de Nationale Grasdag is weer van start gegaan. Onder de titel ‘Sportveldbeheer onder de motorkap’ dit keer een speciale themadag rondom bodem en bodemleven. We verwelkomen je daarvoor graag op woensdag 23 januari a.s. in het Koning Willem II-stadion in Tilburg, de thuisbasis van Willem II. Schrijf je vandaag nog in, dan ben je verzekerd van deelname!

nu inschrijven >>

Themadag

In de bodem ligt de oplossing voor het sportveldbeheer van morgen. Of het nu gaat om de hoge speelbelasting, toenemende weersextremen of een chemievrij beheer, het draait allemaal om de basis: het creëren van een optimaal groeimedium.

Nationale Grasdag laat zien hoe je met slim beheer grote invloed kan uitoefenen op bodemleven en -functies. Je krijgt handige tips en praktische adviezen.

Beste veld

Naast het vaste programma, verzorgd door specialisten uit onderwijs, consultancy en bedrijfsleven, ontbreekt uiteraard ook het veldbezoek niet. Met de grasmannen van Willem II inspecteren we het hoofdveld dat dit decennium al twee keer tot beste veld van de Jupiler League werd uitgeroepen.

We sluiten de dag af met een hilarische bijdrage van een bekend internationaal profvoetballer die als grasmeester in Nederland aan de slag wil!