De Advanta begroeningscatalogus mag niet ontbreken in de uitrusting van eenieder die vakmatig met groen van doen heeft. Deze gids bevat naast productinformatie een schat aan technische informatie. Ben je benieuwd naar de ervaringen van sportveldprofessionals met Advanta? Bekijk dan zeker het sportveldjournaal.

ADVANTA BROCHURES

 

VELDBLOEMEN EN GRASSEN

In onze catalogus Veldbloemen & Grassen vind je het hele Advanta assortiment voor de tuin en openbare ruimte. De 45 veldbloemenmengsels zijn ingedeeld in vier categorieën, waarbij levensduur centraal staat. Zo vind je eenvoudig het mengsel dat je zoekt. In het grassendeel vind je alle Advanta grassen voor tuinen, openbaar groen, bermen en dijken. Daarnaast delen we in deze catalogus o.a. informatie over het aanleggen van een bloemenweide en de inzaai en doorzaai van het gazon. Bekijk de mengselsamenstellingen en productomschrijvingen online of vraag de catalogus aan.

Online lezen of PDF downloaden >>    Gedrukte exemplaren aanvragen

 


SPORTVELDJOURNAAL

Een goed grasveld begint in de bodem. Dat weten onze specialisten als geen ander. In het sportveldjournaal vertellen ervaringsdeskundigen uit het veld je alles over hun ervaringen met Advance DDS en hun visie op sportveldbeheer in 2022.

Online lezen of PDF downloaden >>    Gedrukte exemplaren aanvragen


*) Verplicht veld