Werken bij Limagrain, het bedrijf achter het merk Advanta Seeds, is veel meer dan een carrière. Bij ons werk je elke dag opnieuw aan de landbouw van morgen, aan continue gewasverbetering en daarmee aan de continuïteit van onze onderneming. Onze medewerkers voelen zich verbonden met de natuur en planten, en zoeken steeds naar het creëren van waarde door het verbeteren van planten.

Openstaande vacatures

  • we hebben op dit moment geen openstaande vacatures

Solliciteren, hoe werkt het?

Kies de vacature waar u op wilt reageren en u komt in een scherm waar u kunt solliciteren. Hiervoor maakt u indien gevraagd in een beveiligde omgeving een account aan door het registreren van een aantal basisgegevens en u kunt uw motivatiebrief en CV uploaden. U ontvangt daarna een bevestiging van uw sollicitatie.

Werkklimaat

Een groot aantal medewerkers werkt al jaren bij ons bedrijf. Daar zijn wij trots op. Limagrain is een sociale werkgever waar gewerkt wordt in een aangenaam en professioneel werkklimaat en waar een goede balans is tussen korte- en langetermijndoelstellingen. Medewerkers ervaren een open communicatie, ruimte voor eigen initiatief en volop afwisseling in het werk. Onze medewerkers typeren zichzelf als hardwerkend voor en met elkaar.

Functies

Binnen ons bedrijf werken circa 130 medewerkers in verschillende disciplines op onze bedrijven te Rilland (Nederland) en Kerkhove (België). Van plantenveredelaars, laboranten, teeltbegeleiders, proefveldmedewerkers tot secretaresses, boekhouders, IT-experts, logistieke medewerkers, marketeers en vertegenwoordigers om maar wat voorbeelden te noemen.

Stages

Regelmatig hebben wij stage- en/of afstudeerplaatsen binnen ons bedrijf. Ben jij op zoek naar een stageplaats? Stuur dan een sollicitatiebrief naar recruitment@limagrain.nl. Dan zullen we de mogelijkheden voor jou bekijken.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Jouw ambities en wensen zijn leidend voor de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij hebben aandacht voor scholing en ontwikkeling van medewerkers. Een loopbaan bij Limagrain kan bijvoorbeeld bestaan uit werken in je eigen vakgebied en je daarin verder ontwikkelen, maar ook uit werken bij verschillende afdelingen gedurende een loopbaan. Een internationale carrière behoort ook tot de mogelijkheden binnen Groupe Limagrain (www.limagrain.com).

Maatschappelijk verantwoord

Limagrain biedt vanuit haar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap ook plaats aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Medewerkers van de Bethode zijn bij ons gedetacheerd voor werkzaamheden op het kweekbedrijf.

Internationale dynamiek

Het werken in onze sector houdt niet op bij de grenzen van de Benelux. Dagelijks zijn er vele contacten met afnemers, agenten, leveranciers, instituten, instellingen, bedrijven en collega’s over de gehele wereld. Limagrain Benelux is onderdeel van Limagrain Group, een internationale organisatie waar ruim 8000 mensen werken over de hele wereld.

Interesse?

Ook werken bij Limagrain? Houd dan de vacatures op deze website in de gaten. Je kunt ons ook een open sollicitatie voorzien van CV en motivatie mailen. Doe dat via recruitment@limagrain.nl